Broodpudding met aubergine, rozijnen, pijnappelpitten en peterselie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 193 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van gekonfijte courgettes

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Aubergine Salad - Auberginesalade

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Aubergine-rucolasalade met kruidenricotta

Een recept uit delicious. magazine - 2015-06

Melanzane ai ferri - Gegrilde aubergine

Een recept uit Onno Kleyn - Italië