Broodpudding met boerenkool, geroosterde knoflook en roggebrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 193 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
pudding / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boerenkool met kruidenkorstje

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Groen sapje nr. 3

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Twee snelle eiermuffins in een beker

Een recept uit Martina Slajerova - Het ketodieet: de snelle recepten

Boerenkoolsalade

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light