Gesauteerde aubergine met tomaat

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 296 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aubergines op rijst gestoomd met sojadipsaus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Baba ganoush

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

aubergine-rijstsalade

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Baba ganoush - aubergine-tahindip

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co