Aubergine met walnoot-misosaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 305 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Japans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aubergines met garnalen 'Asian style'

Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

gestoofde aubergine met paksoi, cashewnoten en Thaise basilicum

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Chicken Curry / Kipcurry

Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Aubergineterrine met miso-gember

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan