Gesauteerde paddestoelen met Aziatische geuren en chili- of kerriepasta

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 315 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Aziatisch
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van geperste tofoe

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gegrild citrusfruit

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ssamjang Paste

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Knapperig verkruimelde tempé met chilipasta

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër