Twee maal gebakken aardappel met Toscaanse witte bonen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 338 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Millefeuille van aardappel

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Groente met lever

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Aardappelwafels met crème met gebrande boter en gezouten karamel

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Pommes Maxim

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide