Aardappelnoedel met tomatenchutney of gekarameliseerde uienchutney

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 350 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Middeneuropees
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Abrikozenkroketten - Larousse gastronomique, 1938

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Mortadella fritta (Gebakken mortadella)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Mozzarellabolletjes met saffraan - mozzarelline allo zafferano

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Avocadofrietjes met plantaardige kokosdip

Een recept uit Isabel