Asperge, gegratineerd met bechamel of mornaysaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 383 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cannelloni met kreeft & witte asperges

Een recept uit

Canneloni met asperges

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Taartje van Hollandse asperges met messenklever en peterselie

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Gegratineerde asperges - asparagi al gratin

Een recept uit  - De Zilveren Lepel