Gado Gado (knapperige groenten met pindasaus)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 52 in Selamat Makan! .

Keuken:
Balinees
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Makreel bumbu Bali met gado gado, sambal pure C, tomatencompote, bumbu Bali, pindacrème en acar van groenten

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Flensjes gevuld met zoet geraspt kokos

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Gestoomde nectarines met custard

Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken