Vis in bananenblad met kokossaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 32 in Stomen .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kruidige garnalen met santenrestjes in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Ceviche van rauwe rivierkreeft met limoenblaadjes, peper en gember

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Pittige garnalen in sarong

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie