In ragû gestoofd rundvlees
★
★
★
★
★
Een recept van C.L. Jones.
U vindt dit recept op pagina 182 in De complete keuken van Italie .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- cayennepeper
- knoflook
- koksroom
- olijfolie
- oregano
- prei
- rode paprika
- rode wijn
- runderbouillon
- rundvlees
- tomatenpassata
- tomatenpuree
- ui
- varkensvet
- verse basilicum
- verse peterselie
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.