T. Pehle - Dumonts kleine chocolade lexicon

Dumonts kleine chocolade lexicon

soorten - bereiding - gebruik

Een boek van T. Pehle

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Dumonts kleine chocolade lexicon, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De fascinerende en veelzijdige wereld van Chocolade.

- Een overzicht van de beste chocoladeproducten: van eenvoudige melkchocolade tot de elegantste chocoladecreaties
gemaakt van de beste cacaobonen, en van de lekkerste drinkchocolade tot de mooist vormgegeven pralines.

- Alles over cacao: de soorten, de geschiedenis en de verwerking.

- Tips voor het beste genieten en de fijnste recepten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken