Brasem met paprika, rode peper en aardappels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 97 in De complete keuken van Spanje .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Gebakken brasem in muscadet - daurade au muscadet

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Eenvoudige eekhoornvis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Dourade en croûte de sel | Brasem met kruiden-zoutkorst

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken