In boter gepocheerde kreeftenstaart met eikhazen, merg, Rode-wijn-kreeft saus, zoete wortel en pareluitjes
★
★
★
★
★
Een recept van Thomas Keller.
U vindt dit recept op pagina 82 in Sous vide .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- sous-vide / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- eikhazen
- kervel
- kreeftenstaart
- merg
- parelui, rood, geglaceerd
- rode-wijn-kreeft saus
- sel gris
- wortel
- zilverui
- maldon zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.