In boter gepocheerde kreeftenstaart met eikhazen, merg, Rode-wijn-kreeft saus, zoete wortel en pareluitjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 82 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pakketjes met wilde paddestoelen

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Paddestoelflans En Paddestoelsalade Met Amandelen • Voor 4 • Winter

Een recept uit Onno Kleyn - Elke dag lekker eten

Mushroom Marmalade

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bouillon van zeeslakken uit de Faröer met ingelegd zuur

Een recept uit  - Story on a Plate