Gebakken zeebrasem gevuld met pesto van zongedroogde tomaten met gebakken paddenstoelen en buffelmozzarella

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 96 in Moleculair koken .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coeur de boeuf-tomaten met buffelmozzarelle en venkelolie

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Torentje van tomaat, mozzarella en tapenade

Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Macaroni met kaas

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië