Trio de ris de veau à la vinaigrette de muscat - Kalfszwezerik op drie manieren met muskaatdressing
★
★
★
★
★
Een recept van Gerrit Greveling.
U vindt dit recept op pagina 110 in Koken in een duinpan .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- alfalfa
- bloem
- boter
- elstar appel
- gekookte rode bieten
- gepocheerde kalfszwezerik
- muskaatdressing
- peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.