Trio de ris de veau à la vinaigrette de muscat - Kalfszwezerik op drie manieren met muskaatdressing

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 110 in Koken in een duinpan .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Alfalfa-avocadocrêpes

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Tarte Tatin met rabarber en rode biet (en geitenkaascrème)

Een recept uit Betina Oostveen

draken grotten

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Voedsel van de toekomst

Een recept uit Isabel