Gestoomde vis met chilisaus
★
★
★
★
★
Een recept van Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 167 in De Thaise keuken .
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- bananenblad
- citroengras
- gember
- knoflook
- lente ui
- limoen
- limoensap
- rijstwijn
- rode peper
- suiker
- thaise vissaus
- zeebaars
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.