Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Gesmoorde tuinbonen met artisjokken en pastirma
- Ingrediënten:
- artisjokharten, citroensap, dille, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pastirma, sjalot, tijm, tuinbonen en water
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Pastirma wordt beschouwd als rundvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pastirma in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pastirma:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept van Wateetons:
Diner / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07: