Gevulde mosselen op Istanbulse wijze
★
★
★
★
★
Een recept van G. Malouf en L. Malouf.
U vindt dit recept op pagina 216 in Turquoise .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bladpeterselie
- citroen
- dille
- kaneel
- knoflook
- kortkorrelige rijst
- krenten
- mosselen
- nootmuskaat
- olijfolie
- pijnboompitten
- trostomaat
- ui
- water
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.