Trostomaat

Trostomaat wordt beschouwd als tomaat.

Alternatieve namen: rode trostomaat en trostomaten.

Zoek naar trostomaat in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met trostomaat in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste trostomaat recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient trostomaat:

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Huisgemaakte hamburgers

Ingrediënten:
hamburgerbroodjes, mager rundergehakt, olijfolie-met-knoflook-chilipeper en trostomaat

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde trostomaat met feta

Ingrediënten:
feta, honing, maïskiemolie, rodewijnazijn en trostomaat

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / kaas
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Canapés met gerookte kip

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, stokbrood, trostomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ciabattasandwich met zalm

Ingrediënten:
botersla, ciabatta, gerookte zalm, kappertjes, mayonaise, trostomaat en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tacochip met rode salsa en garnalen

Ingrediënten:
bosui, cockailgarnalen, jalapenopepersaus, nachos, tacochips, trostomaat, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Minitortilla's met twee vullingen

Ingrediënten:
bloemtortilla, citroen, groene tabasco, ham, mexicaanse kruiden, pizzakaas, trostomaat, verse koriander en zwarte olijven

Keuken:
Mexicaans
Soort:
tortilla / vlees / hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Couscoussalade met broccoli

Ingrediënten:
bladpeterselie, broccoli, couscous, gemalen komijn, kaneel, olijfolie met chilipeper, sinaasappel, trostomaat en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Crostini verdura

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, ciabatta, olijfolie, rucola, trostomaat en verse geitenkaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch