Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Blauw hapje in een oogwenk, kokoscustard, curaçaospaghetti
- Ingrediënten:
- curaçao, gedroogde kokos, iota carrageen, kokosmelk en ongezoete gecondenseerde melk
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 2 boeken van Christine Lienard waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Christine Lienard? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken: