Dit eten we vandaag
eenvoudig te bereiden gerechten
Een boek van Ad Janssen, A. Janssen en Alfred Janssen
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Dit eten we vandaag, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Wie stelt zich niet bijna dagelijks de vraag: wat eten we vandaag? Ad Janssen geeft in dit eigentijdse kookboek het antwoord. Met verrassende combinaties en ingredienten geeft hij de heerlijkste recepten die in een handomdraai te maken zijn. Snel, lekker, makkelijk en niet duur. * Het kookboek dat altijd van pas komt. - 128 blz., geillustreerd Ad Janssen is eigenaar van diverse restaurants in Rhoon. Hij geeft kooklessen in zijn kookstudio Het Oude Regthuys en hij is zeer regelmatig op televisie te zien in ‘Tafel Twee’.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.