Paella met stukjes uit de stoofpot
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Ortega.
U vindt dit recept op pagina 165 in 1080 recepten .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / paella / rijst
Ingrediënten
- bloedworst
- bouillon
- buikspek
- chorizo
- doperwten
- kikkererwten
- kipfilet
- knoflook
- kortkorrelige rijst
- olijfolie
- rode paprika
- saffraandraadjes
- tomaat
- ui
- verse peterselie
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Gnocchi van zwarte tarwe met bloedworst en heldere bouillon

Migas de la casa - Broodkruim met chorizo, pancetta en bloedworst

Tarte Tatin van bloedworst

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)