Paella met stukjes uit de stoofpot

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 165 in 1080 recepten .

Keuken:
Spaans
Gang:
lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / paella / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gnocchi van zwarte tarwe met bloedworst en heldere bouillon

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Tarte Tatin van bloedworst

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Tuinbonen met morcilla - habas con morcilla

Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro