Rauwe zalm en jakobsschelpen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 29 in Carpaccio! .

Gang:
voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren / mosterd

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Chilled Chicken-Noodle Soup

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Volkorenpasta met Hollandse garnalen en gepocheerde zalm

Een recept uit  - Vol Smaak

Poularde en chaud-froid / Poularde en gelée - Koude kip met chaud-froid en kip in aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Cognacsaus bij gepocheerde kreeft

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis