Crostini di fegatini - Crostini van kippenlevertjes
★
★
★
★
★
Een recept van Antonio Carluccio.
U vindt dit recept op pagina 21 in Mijn Italiaanse keuken is een feest .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- boter
- extra vergine olijfolie
- kappertjes
- kippenbouillon
- kippenlevertjes
- rozemarijn
- stokbrood
- ui
- witte wijn
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.