Pansotti of cappellacci al preboggion - Gevulde pasta met walnotensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 67 in Mijn Italiaanse keuken is een feest .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tropical dresssing

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Asperge met creme van borage en venkel met koolzaadbloemen, korenbloemen en geschaafde eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Bloemkool met kruidensaus

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Koude spaanse groentesoep

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken