Koude amuses of receptiehapjes: toast met kaviaar, zalmeitjes en zure room

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 12 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Gang:
amuse
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade d'asperges au saumon fumé - Aspergesalade met gerookte zalm

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Filets de solette farcis au caviar - Gevulde sliptongfilets met kaviaarsaus

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Blini's

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Gouden chirashizushi taco

Een recept uit  - Story on a Plate