Warme amuses of receptiehapjes: Roerei-hapjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 14 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Roerei met logemaakte gekookte klipvis met aardappelen

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Omelet Savoyarde

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Frikadel ikan III (tonijnkroketjes)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Omelet Parmentier

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier