Waterzooi van Noordzeevis
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 16 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- aardappel
- basilicum
- cayennepeper
- champignons
- courgette
- grietbot
- kervel
- koriander
- langoustine
- laurier
- mosselen
- mosselsap
- olijfolie
- peper
- prei
- room
- saffraan
- sint jakobsschelpen
- staartvis
- tijm
- tong
- ui
- visfumet
- wortel
- zalm
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.