Mousse van ham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 22 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Soort:
schuim/mousse/gelei

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegrilde patrijs, fazant, lijster of kwartel

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Foie gras in brioche

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Eenvoudig bereide foie gras op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Ganzenleverpastei uit Straatsburg

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk