Spiegelei à l'Anversoise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 33 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
lunch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gratin van hopscheuten

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Tongfiletes met hopscheuten

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Hopscheuten met mousselinesaus en krokant roggebrood

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Asperges, lisdodde en eendeneieren

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma