Rauwe mosselen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 38 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mosselen met citroen en koriander

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Saus van Parmezaanse kaas met monniksbaard, mosselenen gedroogde madeliefjes

Een recept uit  - Story on a Plate

Mosselspiesjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Citroenmosselen

delicious. magazine - 2006-12