Toast met oester en kaviaar

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegratineerde oester

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Gegratineerde oesters

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Sint-jakobsvruchten met gerookte zalm

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Huitres chaudes au safran et au caviar - Warme oesters met saffraansaus en kaviaar

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg