Pastei van forel
Een recept van D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven.
U vindt dit recept op pagina 62 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .
- Keuken:
- Frans / Belgisch
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- pastei / vis
Ingrediënten
- eiwit
- forelfilet
- gekruide mayonaise
- groentecoulis
- panade
- peper
- prei
- ricard
- room
- sjalot
- snoek
- snoekbaars
- spek
- spinaziebladeren
- tuinkers
- venkelzaad
- vincentsaus
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.