Carpaccio van rauwe zalm met roze peperkorrels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 202 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gepofte aardappel & zalm

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Rettich met makreelfilet

Een recept uit  - de snelle keuken

Oesters in Zeeuws spek

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Bouillon met goudsbloemblaadjes en bieslook

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag