Ganzenlever met grof zout

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 204 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tortellini met ganzenleverroom

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

lolly van ganzenlever met aardbei en rabarber

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

ganzenlever met gerookte oosterscheldepaling

Een recept uit L. Eykens - Home made by Bartholomeus

Ganzenlevercrème

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken