Consommé geparfumeerd met lavaskruid-infusie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 260 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Belgisch
Gang:
voorgerecht
Soort:
garnituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oyster Stew: Oyster Escabeche and Oyster Consomme with Milk Skin, Salsify Fondant, Pickled Tapioca Pearl and Avocado Puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Spaghetti alle Vongole with Clam Juice, Bagna Cauda Consommé, Brown Butter-poached Garlic, Walnut Clam Marmalade, Parsley Foam and Stuffed Clams

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

*Pot-au-Feu with Beef Shank Rillette, Sous Vide Veal Tongue, Rare Flatiron Steak, Microwave-Fried Parsley and Carrot Tops, Sous Vide Root Vegetables, Glazed Oxtail and Crispy Ravigote

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Gelee - Gelei, aspic

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken