Lavendelijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 260 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Internationaal
Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Soupe gratinée des trois gourmandes - Luxe gegratineerde uiensoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Bladerdeegstengels

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Broken spur cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek