Gevulde portobello met smeltend zachte taleggio

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 56 in Plenty .

Gang:
lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rijstbowl met bloemkool

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'

Saucijsjes met tien kruiden - salsicce alle dieci erbe

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Groen sapje nr. 3

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Groentebouillon

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean