Medaillons van tamme konijnenrug met een chutney van peer en tomaat met roquefort saus
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 59 in The Last Waltz .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- boter
- citroensap
- cognac
- conferenceperen
- crepinette
- eierdooier
- kalfsglacé
- kippenbouillon
- konijnenrug
- olijfolie
- peper
- pomodoritomaat
- room
- roquefortkaas
- sjalot
- suiker
- gember
- verse tijmblaadjes
- wittewijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.