Bout van tam konijn, gesmoord in herfstbok met een stamppotje van bittere slasoorten
★
★
★
★
★
Een recept van Arjen Woudenberg.
U vindt dit recept op pagina 61 in The Last Waltz .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- frisee
- herfstbokbier
- kalfsjus
- konijnenbout
- laurier
- mager gerookt spek
- mirepoix
- olijfolie
- peper
- rucola
- tijm
- tomatenpuree
- verse bieslook
- winterpeen
- witlof
- zeezout
- zilverui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.