Confit Sarladaise
★
★
★
★
★
Een recept van A. Little en R. Whittington.
U vindt dit recept op pagina 169 in De flair van eenvoud .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild / gevogelte
Ingrediënten
- aardappel
- eendenbout
- eendenorganen
- eendenvet
- ganzenvet
- knoflook
- laurier
- peper
- peterselie
- reuzel
- rode wijnazijn
- rozemarijn
- tijm
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.