gamba´s met een krokant korstje

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 82 in De Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde meerval - fried catfish

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Cornmeal batter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Gruyèrestengels

Een recept uit

B ana-na-na-na-naaa

Serveersuggestie B ana-na-na-na-naaa