flamenco-eieren
★
★
★
★
★
Een recept van Pepita Aris en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 110 in De Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- lunch / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- bakchorizo
- cayennepeper
- ei
- fino sherry
- gerookt spek
- groene paprika
- knoflook
- olijfolie
- oud brood
- paprikapoeder
- rode paprika
- tomaat
- ui
- verse peterselie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.