gebakken forel met rijst tomaten en noten
★
★
★
★
★
Een recept van Pepita Aris en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 164 in De Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Ingrediënten
- forel
- gemalen zwarte peper
- langkorrelrijst
- noten
- olijfolie
- sla
- tomaat
- ui
- verse dragon
- gember
- zongedroogde tomaten
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.