Filodeeg met gepocheerde peren & rozenblaadjes, pistachepraline & vanille-ijs
★
★
★
★
★
Een recept van Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis.
U vindt dit recept op pagina 195 in De smaak van mijn herinnering .
- Keuken:
- Cypriotisch
- Gang:
- nagerecht
Ingrediënten
- basterdsuiker
- boter
- citroenschil
- filodeeg
- honing
- kaneelstokje
- peren
- pistachenoten
- poedersuiker
- rozenblaadjes
- vanille-ijs
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.