Tom ka gai (Thaise kippensoep met kokosmelk, limoen & koriander)
★
★
★
★
★
Een recept van Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis.
U vindt dit recept op pagina 338 in De smaak van mijn herinnering .
- Keuken:
- Thais
- Soort:
- soep/bouillon
Ingrediënten
- chilipepers
- citroengras
- djeroek poeroetblaadjes
- gemberwortel
- kipfilet
- kokosmelk
- koriander
- limoen
- vissaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.