Spiesjes van geroosterd zeebanket met romescosaus
★
★
★
★
★
Een recept van J. Lawson.
U vindt dit recept op pagina 35 in Cocina Nueva .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten
- amandelen
- cayennepeper
- citroen
- fruitige olijfolie
- zoet gerookt paprikapoeder
- groene asperge
- hazelnoten
- knoflook
- lente-ui
- olijfolie
- pimientos del piquillo
- garnaal
- sherryazijn
- sint-jakobsschelp
- tomaat
- witbrood
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.