Gepocheerd kalfsvlees met een gratin van aardappel en ansjovis
★
★
★
★
★
Een recept van J. Lawson.
U vindt dit recept op pagina 105 in Cocina Nueva .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten
- ansjovis
- fino sherry
- kalfsglacé
- kalfsnoot
- kippenbouillon
- knoflook
- laurierblad
- manchego
- oloroso sherry
- sherryazijn
- slagroom
- vastkokende aardappel
- verse peterselie
- verse tijm
- witte peper
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.