Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Kwartelbout met witte-portsaus
- Ingrediënten:
- appel, boter, kippenbouillon, kwartelbout, maïzena, peper, sjalot, witte port en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Alternatieve naam: kwartelboutjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kwartelbout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kwartelbout:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: